“No sacrifiquis mai les conviccions personals per les opinions o desitjos dels altres” – Ayn Rand.

Aquesta filòsofa creia que tenim una missió a la vida, que consisteix a assolir el nostre màxim potencial i la felicitat.

Per aconseguir-ho, pensava que hem d'emprendre un camí de creixement personal guiant-nos pel nostre desig de millorar, però alhora assumint la plena responsabilitat per les nostres decisions i accions.

Infusió de julivert amb llimona i vinagre de poma

 

La combinació de l'infusió de julivert amb llimona i el vinagre de poma és una excel·lent beguda crema greix. A més de ser útil quan tenim inflades les cames o els peus, doncs millora la circulació de la sang.


Si el que busques és perdre alguns quilets de més, aquesta infusió combinada és la ideal. El resultat pot ser encara millor si l'acompanyes amb una dieta equilibrada i exercici físic.


El julivert té moltes propietats però si a més les combines amb altres herbes, plantes o fruites aconseguiràs potenciar les seves propietats.


En aquest cas, al ser un liquat verd o s'utilitza molta quantitat de julivert, es preferible combinar-lo amb altres productes degut al seu fort gust.


El julivert és d'una gran acció depurativa. Les seves propietats terapèutiques son molt efectives en moltes malalties. Al combinar-lo amb llimona, a més, guanyarem una extraordinària beguda per netejar i depurar els ronyons.


El julivert és un poderós antioxidant, influeix en els ronyons millorant la seva funció, aporta vitamines i minerals, depura l'organisme de toxines i greix, conté betacarotè, clorofil·la i vitamina C, components importants per prevenir infeccions. Enforteix el sistema immunològic del cos, és diürètic, ajuda a eliminar líquids de forma natural, redueix l'hipertensió.


La llimona és rica en vitamina C i vitamina P, és depurativa, aporta gran quantitat de potassi i és bactericida.


Ingredients

Un grapat de julivert fresc

Una cullerada de vinagre de poma

El suc d'una llimona recent exprimida

Una tassa d'aigua calenta.

Preparació

Posar a bullir aigua al foc. Netejar el julivert i posar-lo en una tassa junt amb el suc de la llimona i el vinagre. Remenar bé. Abocar l'aigua a la tassa i deixar en infusió uns 10 minuts. Colar per consumir.

Indicacions

L'infusió s'ha de pendre durant 3 dies, preferiblement en dejú. Descansar almenys una semana per tornar a repetir.

Si no toleres la beguda en dejú te la pots beure mitja hora després d'esmorzar.